Een diverse en inclusieve samenleving is welvarender

Diversiteit en Inclusie is een onderwerp waar we niet onderuit komen. Maar laten we heel eerlijk zijn, het is ook niet een onderwerp waar we met zijn allen warm voor lopen. Het is moeilijk en soms ook pijnlijk om te concluderen waar we als mens en organisatie staan met betrekking tot dit lastige thema. En als je besluit om Diversiteit en Inclusie op te pakken, doe je al snel met de beste intenties de “verkeerde”dingen.

Dit terwijl de consequenties van het vooruitschuiven van dit onderwerp en de gevolgen van jarenlange conditionering steeds vaker de continuïteit van de samenleving en de BV Nederland hindert.

Na openhartige gesprekken met diverse organisaties, overheidsinstellingen en personen denken wij een marsroute te hebben ontdekt. Deze lost niet alles op, maar activeert op een positieve manier wel degelijk grote groepen mensen op dit voor ons allemaal relevante onderwerp. En misschien nog wel veel belangrijker, het maakt voor alle partijen inzichtelijk wat jij kan doen en hoe jij kan bijdragen. Dit alles zonder personen te veroordelen op waar ze nu staan. Wat wij hebben mogen ontdekken tijdens onze inventarisatie is, dat wij allemaal onderdeel zijn van de huidige patstelling en dus ook allemaal kunnen bijdragen aan een significante verbetering en misschien zelfs wel aan een oplossing.

Een diverse en inclusieve samenleving is welvarend en veiliger voor iedereen

Dit bovenstaande willen wij graag aantonen en daarom geloven wij dat het anders kan.

Wij zijn dan ook op zoek naar organisaties en instellingen die daar ook in geloven. Een voorwaarde is wel, dat je je ervaringen deelt met andere organisaties/instellingen. Omdat anderen ook met dit thema mee aan de slag willen en van onze ervaringen kunnen leren.

#earlyadapter #neofielengezocht #onetechmanysolutions

meer Brieep use cases

Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Wij geloven dat het anders kan. Wij zijn van mening dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor diversiteit en inclusie. Wellicht zou het erom moeten gaan welke prijs we allemaal betalen voor het negeren van de bedrijfseconomische en maatschappelijke kansen die anders bewegen op dit thema Diversiteit & Inclusie met zich mee zouden brengen.

Lees meer
Cyber Security

Cyber Security

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers bewust maakt van hun online gedrag? Hoe zorg je ervoor dat ze de juiste acties ondernemen om zichzelf, de organisatie en alle data te beschermen?

Lees meer
Customer Journey

Customer Journey

Vergroot jouw impact op de klant. Bied je klant (nog) meer toegevoegde waarde. Breid de customer journey uit en maak het waar.

Lees meer
Gedrag

Gedrag

Gedrag herhalen, maar andere uitkomsten verwachten? Dat is een utopie. Brieep zet medewerkers positief en vanuit zichzelf in beweging om ze andere dingen of dingen anders te laten doen dan voorheen.

Lees meer
Educatie

Educatie

Mensen op een leuke, positieve en behapbare manier laten leren en zichzelf ontwikkelen vanuit de intrinsieke motivatie van de persoon zelf? Brieep maakt bovendien de voortgang inzichtelijk en resultaat meetbaar.

Lees meer
Intervisie

Intervisie

Een diverse groep mensen bij elkaar laten komen om gezamenlijk tot ideeën te komen die resulteren in het oplossen van een uitdaging.

Lees meer

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.