Educatie

Mensen op een leuke, positieve en behapbare manier laten leren en zichzelf ontwikkelen vanuit de intrinsieke motivatie van de persoon zelf? Brieep maakt de voortgang inzichtelijk en resultaat meetbaar. Zowel voor persoonlijke ontwikkelingsdoelen als voor organisatiedoelen. Vooraf wordt het doel vastgesteld en de impact in cijfers uitgedrukt.

Hoe we dit toepassen?

Vooraf worden de gewenste doelen van de organisatie vastgelegd. Elke deelnemer kan in hun eigen avatar (het persoonlijke profiel) aangeven waar hun ontwikkelingswensen liggen. Het systeem koppelt de beide wensen vervolgens aan elkaar.  

Door het volbrengen van missies, maken de deelnemers eigen keuzes in hun ontwikkelingstraject. De missies zijn dusdanig ingericht dat gedragsverandering op een effectieve manier wordt gefaciliteerd. De deelnemers zelf worden voor hun inspanningen beloond. Deze vergaarde ‘experience points’ kunnen zij vervolgens inzetten voor extra trainingen, opleidingen en/of andere incentives die bijdragen aan de gewenste verandering of ontwikkeling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het geven van een pitch, het voeren van een coachingsgesprek of een sessie over toekomstig leiderschap.

meer Brieep use cases

Cyber Security en witwassen

Cyber Security en witwassen

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers bewust maakt van hun online gedrag? Hoe zorg je ervoor dat ze de juiste acties ondernemen om zichzelf, de organisatie en alle data te beschermen?

Lees meer
Business

Business

Op een leuke manier met elkaar de organisatiedoelstellingen halen? Waarbij iedereen inzicht heeft in hoe je ervoor staat, wat er nog moet gebeuren en wat er al bereikt is?

Lees meer
Customer Journey

Customer Journey

Vergroot jouw impact op de klant. Bied je klant (nog) meer toegevoegde waarde. Breid de customer journey uit en maak het waar.

Lees meer
Gedrag

Gedrag

Gedrag herhalen, maar andere uitkomsten verwachten? Dat is een utopie. Brieep zet medewerkers positief en vanuit zichzelf in beweging om ze andere dingen of dingen anders te laten doen dan voorheen.

Lees meer
Educatie

Educatie

Mensen op een leuke, positieve en behapbare manier laten leren en zichzelf ontwikkelen vanuit de intrinsieke motivatie van de persoon zelf? Brieep maakt bovendien de voortgang inzichtelijk en resultaat meetbaar.

Lees meer
Intervisie

Intervisie

Een diverse groep mensen bij elkaar laten komen om gezamenlijk tot ideeën te komen die resulteren in het oplossen van een uitdaging.

Lees meer

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info