Welke rol speelt de NS in de toekomst van werken?

Welke rol speelt de NS in de toekomst van werken?
Nanette
14.2.20

Interview met Roger van Boxtel, CEO van de NS, door Jörgen Raymann en Benito Doelwijt

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt spraken met Roger van Boxtel, CEO van de NS, in de Cuyperszaal, met mooi uitzicht op de stationshal van Amsterdam Centraal.

Welke rol vindt Roger van Boxtel dat de NS speelt in de toekomst van werken? Hoe denkt hij over leiderschap en wat deed hem de volgende uitspraak ontlokken: ‘Ja, ze moeten met hun rotpoten van onze mensen afblijven, zijn ze helemaal gek geworden’. En hoe goed kent hij zichzelf?

Het interview geeft ons een uniek inzicht in de persoon Roger van Boxtel, sympathiek, gedreven, hij ademt NS. De medewerkers van de NS zijn duidelijk zijn passie. Kijk snel naar het hele interview hieronder.

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt spreken met top-ondernemers, politici en mensen uit de entertainment- en sportwereld over de mens van morgen in de werkplek van de toekomst. Dit gesprek is onderdeel hiervan. Hiervoor hebben Jörgen en Benito ook gesproken met Marjan van Loon, Jeroen Pauw en Guus Hiddink.

Meer nieuws

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

Meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap. 

Meer info

Gamificatie

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

Meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

Meer info