Brieep College

Een voetprint neerzetten als het gaat om leren en ontwikkelen, dat is het doel van het Brieep College. Kennis op zo’n manier toegankelijk te maken dat mensen met plezier leren en zichzelf ontwikkelen. Bovendien geloven wij dat verspreiding van kennis en inhoud uiteindelijk zorgt voor een gezondere en betere wereld.

Vertel me meer
  • Het Brieep college is hét antwoord op de roep vanuit het bedrijfsleven om een grotere pool van talent te kweken voor bedrijfsspecifieke uitdagingen die in de toekomst alleen maar belangrijker worden in het (werk-)leven.
  • Het Brieep College is on- en offline onderwijs dat gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leren en didactiek.
  • Het Brieep College is een particuliere onderwijsinstelling, opgericht in samenwerking met een aantal bestaande MBO- en HBO instellingen op basis van onderzoek, analyse, input uit verschillende (inter-)nationale bronnen.


Het ontwikkelgebied van de student is het vertrekpunt. Gebruik maken van elkaars talenten om zo individueel en als gemeenschap vanuit kracht resultaat neer te zetten. Het Brieep College biedt een leuke manier van leren aan. Het onderwijs, de praktijk, inhoud, individuele activiteiten en groepsopdrachten zijn niet alleen op elkaar, maar ook op de ontwikkelbehoefte van de student afgestemd. Onderscheidend en daarmee uniek is de gemaakte vertaalslag naar de behoeften uit het bedrijfsleven. Daar ligt de kracht van onze onderwijsinstelling.


Meer weten? Een bijdrage leveren? Neem contact met ons op. We maken graag kennis met je.

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info