Urban Cows

Hoe spreek je jongeren aan? Hoe stimuleer je hen een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren? Hoe maak je niet alleen maatschappelijke thema’s bespreekbaar maar biedt je jongeren ook kansen? Hoe lever je een positieve bijdrage aan de zelfverzekerdheid en het bewustzijn van jongeren? Met Urban Cows.

Vertel me meer

De jeugd ís niet alleen, maar heeft ook de toekomst. Zij spelen een cruciale rol in onze maatschappij en economie. Met dit gedachte is Urban Cows ontwikkeld. 


Urban Cows is een cool ijsmerk dat gemaakt wordt met echte melk en in coole smaken te verkrijgen is. De coole koeien van Urban Cows spreken echter ook de taal van de doelgroep. Naast het maken van waanzinnig goed ijs, vertellen ze ook verhalen. En die verhalen inspireren en stimuleren. Ze gaan namelijk over thema’s waar jongeren mee te maken hebben, zoals (cyber)pesten, hun digitale footprint, drugs, alcohol, erbij horen, financiën en ook mentale en fysieke gezondheid.


Urban Cows is meer dan ijs. Urban Cows is ook een (digitaal) platform dat jongeren in beweging zet en ervoor zorgt dat ze zichzelf ontwikkelen. Op een leuke manier, gebruik makend van diverse (gaming) technieken, leren ze meer over de thema’s uit hun leven. En dat leren en die ontwikkeling zet ze in beweging. Ze zetten stappen en leveren daarmee een positieve bijdrage aan hun eigen groei, hun omgeving en de maatschappij.


Wil je meer weten? Een bijdrage leveren? Neem contact met ons op. 

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info