Wat we doen

Bij Lenard and Lenard geloven we in mensen. Mensen maken jouw organisatie. Ze hebben een sleutelrol en wij hebben dé manier om het maximale uit ze te halen. En met die maximale inzet is de organisatie klaar om te veranderen, te verbeteren, te groeien.

Het resultaat? De gestelde doelen worden behaald. Maximale winst, meer klanten, meer betrokkenheid, een hoger efficiëntie niveau en meer omzet. Klinkt goed, toch?

Tel hier bij op dat we de risico’s managen. En houd in gedachte dat jouw team de doelen met gemak en plezier gaat behalen. Hoe? We laten het je graag zien.


Kom in beweging en word (nog) beter.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, maar vooral meetbaar én leuk? Hoe zet jij jouw mensen in beweging? Hoe maak jij kennis en feiten toegankelijk voor iedereen? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?


ONZE WIJSHEID

Hiermee gaan wij jou helpen. Sterker nog. We gaan het je laten zien. In harde cijfers. Hiervoor hebben we een aantal producten en tools ontwikkeld die we graag aan je toelichten. Met die tools verzamelen we data, die data zetten we om in kennis en met die kennis zetten we mensen in beweging. Die verkregen kennis is dus van grote waarde. Tenminste als je het omzet naar de juiste wijsheid. En daar komt de expertise van Lenard and Lenard op de hoek kijken. 


Want techniek mag dan voor alles staan, wat ons betreft staat het voor bijna alles. Je hebt ons namelijk ook nodig. Waarom? Omdat wij net dat zetje extra geven. Omdat wij de cijfers kunnen lezen en verklaren als geen ander. Omdat wij dat beetje plezier brengen dat nodig is om het echt leuk te (gaan) vinden en resultaten te boeken.


Met de verzamelde resultaten en onze verschijning doen mensen dingen die ze in de basis misschien niet willen doen. En toch doen ze het. Gemotiveerd en wel. Wij maken het namelijk leuk. Echt leuk. En vooral: zie het uiteindelijk in de cijfers.


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We gaan graag in gesprek.

Lenard and Lenard

#inzichtingedrag

Get in touch

Wil jij aan de slag met werving & selectie, diversiteit & inclusie (multipliciteit) of cyber security awareness? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Of het nou gaat om multipliciteit of cyber security. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Met onze programma’s haalt jouw team het maximale uit zichzelf en maken weinzichtelijk waar de verbeterpunten zitten. M.b.t. mensen, processen.
Lenard and Lenard laat jouw organisatie bewegen. De juiste kant op.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Leuk leren

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een toegankelijke manier wordt aangeboden. Inspelend op de intrinsieke motivatie en met gebruik van mechanismes die  zichzelf bewezen hebben. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste(online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.