Wie we zijn

Echt passen in hokjes doen we niet. We zijn simpelweg onszelf. Ons kun je het beste omschrijven als een 100% netwerkorganisatie. 
Schoenmaker blijf bij je leest is ons devies. Alle benodigde disciplines zijn te allen tijde bij en in te schakelen. Ons netwerk is groot en breed en we zijn er reuze trots op. Net als op onze fijne basis, een kleine vaste kern: 

Benito Doelwijt

Strategie en performance

In het verleden begeleidde hij toppolitici en ondernemers. Strategie en het verbeteren van performance zijn helemaal zijn ding. Dit doet hij met de nodige ervaring, humor en creativiteit. Een performance specialist die aan de wieg staat van vele winnende concepten. Benito verbindt en zet mensen aan en in beweging.

Jörgen Raymann

Chief Inspirational Officer

Wie kent hem niet? Je hebt vast wel eens ongelooflijk hard om hem gelachen. Maar grappen maken is niet het enige dat hij heel goed kan. Jörgen is namelijk goed met mensen. Hij luistert, observeert en motiveert. Jörgen maakt het leuk en zorgt dan dat het werkt. Voor hem is inspiratie de bron van alle succes.


Nanette Buis

Communication, Marketing & Strategy optimization

De duizendpoot. De stille kracht. De basis. Dat is Nanette. Ze brengt de nodige structuur in het team. En haar ervaring op het gebied van communicatie, marketing en strategie. Ook geeft ze handen en voeten aan ideeën en brengt ze zo tot leven. En weet op veel borden tegelijk te schaken. Nanette analyseert, creëert en structureert. Dat is Nanette.


Bas Haerkens

Business Architect

De man van de cijfers. Als geen ander vindt hij jouw oplossing. Hij rekent je moeiteloos voor wat je dat gaat opleveren, want dat is waar het uiteindelijk om draait. Hoeveel jouw omzet omhoog gaat? Bas weet het. Deze echte Brabander, deze familieman pur sang, deze man met het hart op de juiste plek.

Gerard Stemmerik

De "gamer" in ons midden.

Gerard is al jaren bedrijfskundige in complex organisaties. Zijn drijfveer is de passie van een gamer die 18 uur per dag gamet, vertalen in het Brieep platform. Als Senior Game-master is hij gek op innovatie en maakt hij complexe vraagstukken simpel. Volgens hem moeten de mooiste functionaliteiten binnen onze omgeving BRIEEP nog bedacht worden. Met volle passie vliegt hij vraagstukken aan met klanten. Omdat werken en het beste uit jezelf halen leuk is.

Bruno da Rocha Viana

Pater familias Development team

De pater familias van ons Development team is Bruno. Als meewerkend voorman coacht en begeleidt hij het team en zetten zij samen unieke prestaties neer. Tot het uiterste gedreven gaat hij tot het maximale. Het is zijn missie om telkens weer iets te ontwikkelen wat nog niet bestaat.

Nuno Miguel Oliviera Miranda

UX designer / Mobile app expert

Nuno is de rechterhand van Bruno. Een echte rots in de branding die moeiteloos weet om te gaan met alle uitdagingen die er op het pad komen. Bedreven om de beste user experience af te leveren, geeft hij het maximale en laat hij zicht niet beperken in zijn designs. In nauwe samenwerking met de rest van het team weten ze ons altijd weer te verrassen.

Ana Ramos

UX designer / App developer

Ana werkt samen met Nuno aan de meest actuele en spectaculaire designs om een zo goed mogelijke user experience neer te leggen. Enorm gedreven, niets is haar te veel. Net als de anderen is zij al jaren aan ons verbonden en heeft een enorme passie om het onmogelijke mogelijk te maken.

Paulo Barbosa

Allround Developer

Wat de UX designers bedenken bouwt Paulo. En ook al lijkt iets soms niet mogelijk, Paulo maakt het mogelijk. Samen met Susana weet hij altijd een weg te vinden om de designs tot leven te laten komen. Een echte teamplayer vol passie.

Susana da Silva Gomes

Allround Developer

Susana is een van onze ontwikkelaars. Net zo gedreven als de rest gaat ze net zo lang door totdat het platform staat zoals het moet staan, totdat het werkt zoals het platform zou moeten werken. Echte passie gecombineerd met talent en altijd oog voor dat wat de gebruiker nodig heeft.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?

Wij kunnen je hierbij helpen. We kunnen je in harde cijfers tonen wat jouw investering je oplevert. Hoe? Wij laten het je graag zien.


Lenard and Lenard

#inzichtingedrag

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info