Wie we zijn

Lenard and Lenard laat zich het beste omschrijven als een hechte organisatie die graag samenwerkt met andere bedrijven en personen die net als wij streven naar perfectie. Wij zijn daarom constant in ontwikkeling. We hebben onszelf georganiseerd als een sterk verbonden familie. Wij werken aan zorgvuldig geselecteerde en complexe maatschappelijke thema’s, die aantoonbaar een positieve impact hebben op het welzijn van alle betrokken stakeholders.

'Graag werken wij zij aan zij met onze klanten waarbij de mens en het vooraf besproken rendement centraal staat.’

Het succes van onze oplossingen wordt mede bepaald door de specialisten die we koppelen aan de gekozen thema’s. Wij werken daarom met deskundigen die terecht veel erkenning genieten binnen hun vakgebied. Daarmee zijn we in staat de hoogste kwaliteit en expertise te waarborgen.
 
Alle oplossingen die we naar de mark brengen, ondergaan een kwaliteitscontrole van vooraanstaande kennisinstituten. Daarnaast auditeren zij jaarlijks onze oplossingen. Door deze samenwerking versterken wij onze capaciteit en dragen wij zorg voor de noodzakelijke validatie van ons werk. Dit resulteert in een dynamische aanpak die zich ieder jaar verbetert.

Benito Doelwijt

Oprichter en CEO L&L Group

Hij heeft een achtergrond in de gedragswetenschap en een carrière waarbij hij nationaal en internationaal vele ceo’s, politici en managers heeft mogen bijstaan bij strategische vraagstukken en prestatie verbeteringen. Hij weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en schuwt het niet om dit bespreekbaar te maken. Hij doet dit met het doel mensen te verbinden en behoudt daarbij oog en hart voor alle betrokkenen.

Nanette Buis

Operationeel Manager

Met ervaring vanuit een internationale corporate omgeving heeft ze een brede ervaring van merkbeleid – en beleving tot marketing, communicatie en business development. Binnen Lenard and Lenard beweegt Nanette tussen de verschillende divisies en zorgt ervoor dat het team binnen de kaders blijft bewegen.
Een rots in de branding voor een ieder die haar kent, die zonder bla bla altijd tot de kern komt.

Jörgen Raymann

Chief Inspirational Officer

Bekend van tv, radio en theater, nu gebruikt hij zijn inzichten en humor om anderen te inspireren en te motiveren. Als Chief Inspirational Officer bij L&L zet hij zich in om ondernemers en werknemers te stimuleren zichzelf en hun organisatie te ontwikkelen op de gebieden werkgeluk, diversiteit en inclusie en inspirerend leiderschap.

Bas Haerkens

Business Architect

Met een brede bedrijfskundige achtergrond en bewezen trackrecord in diverse sectoren, weet hij de verbinding te maken tussen de uitdaging van de klant, de oplossing en de inrichting. Als rekenmeester becijfert hij wat zowel de kosten als de opbrengsten zijn. Hij maakt makkelijk contact, en is in staat klanten op een prettige manier door de diverse fases te begeleiden.

Esther Wokke

Mentor, omgangskunde docent, top 3 leraar van het jaar, trainer & inspirator

Bij L&L (her-)verpakt ze kennis die mensen aanspoort om beter te leren, handelen en (weer) open te staan voor en met elkaar. 
Naast L&L vormt zij samen met Susan 2tolk en maken zij omgangskunde lessen die preventief werken aan de mentale gezondheid voor jong & oud. (www.2tolk.nl)

Susan Tromp

Senior Onderwijskundige


Als senior onderwijskundige bij L&L gebruikt ze haar creativiteit en vastberadenheid om kennis en inhoud te (her-)verpakken. Met als doel mensen te activeren en leren aantrekkelijk en uitdagend te  maken.

Bij Lenard and Lenard geloven we dat uitdagingen kansen zijn om te groeien. Wij zijn pioniers op het gebied van softwareoplossingen voor de complexe vraagstukken van vandaag, waarbij mensen en meetbare resultaten centraal staan.

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.