Wie we zijn

Echt passen in hokjes doen we niet. We zijn simpelweg onszelf. Ons kun je het beste omschrijven als een 100% netwerkorganisatie. 
Schoenmaker blijf bij je leest is ons devies. Alle benodigde disciplines zijn te allen tijde bij en in te schakelen. Ons netwerk is groot en breed en we zijn er reuze trots op. Net als op onze fijne basis, een kleine vaste kern: 

Benito Doelwijt

Strategie en performance

In het verleden begeleidde hij toppolitici en ondernemers. Strategie en het verbeteren van performance zijn helemaal zijn ding. Dit doet hij met de nodige ervaring, humor en creativiteit. Een performance specialist die aan de wieg staat van vele winnende concepten. Benito verbindt en zet mensen aan en in beweging.

Jörgen Raymann

Chief Inspirational Officer

Wie kent hem niet? Je hebt vast wel eens ongelooflijk hard om hem gelachen. Maar grappen maken is niet het enige dat hij heel goed kan. Jörgen is namelijk goed met mensen. Hij luistert, observeert en motiveert. Jörgen maakt het leuk en zorgt dan dat het werkt. Voor hem is inspiratie de bron van alle succes.


Nanette Buis

Operatie

De duizendpoot. Degene die ervoor zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen en dat het ook gedaan wordt. De basis. Dat is Nanette. Ze brengt de nodige structuur in het team. En daarnaast heeft ze ervaring op het gebied van communicatie, marketing en strategie. Ze weet op veel borden tegelijk te schaken. Nanette analyseert, creëert en structureert. Dat is Nanette.


Bas Haerkens

Business Architect

De man die weet hoe je een organisatie, project of proces moet inrichten om een bepaald doel te bereiken. Hij geeft handen en voeten aan ideeën en daarnaast rekent hij moeiteloos voor wat dat gaat opleveren, want dat is waar het uiteindelijk om draait. Hoeveel jouw omzet omhoog gaat? Bas weet het. Deze echte Brabander, deze familieman pur sang, deze man met het hart op de juiste plek.

Gerard Stemmerik

De "gamer" in ons midden.

Gerard is al jaren bedrijfskundige in complex organisaties. Zijn drijfveer is de passie van een gamer die 18 uur per dag gamet, vertalen in het Brieep platform. Als Senior Game-master is hij gek op innovatie en maakt hij complexe vraagstukken simpel. Volgens hem moeten de mooiste functionaliteiten binnen onze omgeving BRIEEP nog bedacht worden. Met volle passie vliegt hij vraagstukken aan met klanten. Omdat werken en het beste uit jezelf halen leuk is.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?

Wij kunnen je hierbij helpen. We kunnen je in harde cijfers tonen wat jouw investering je oplevert. Hoe? Wij laten het je graag zien.


Lenard and Lenard

#inzichtingedrag

Get in touch

Wil jij aan de slag met werving & selectie, diversiteit & inclusie (multipliciteit) of cyber security awareness? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Of het nou gaat om multipliciteit of cyber security. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Met onze programma’s haalt jouw team het maximale uit zichzelf en maken weinzichtelijk waar de verbeterpunten zitten. M.b.t. mensen, processen.
Lenard and Lenard laat jouw organisatie bewegen. De juiste kant op.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Leuk leren

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een toegankelijke manier wordt aangeboden. Inspelend op de intrinsieke motivatie en met gebruik van mechanismes die  zichzelf bewezen hebben. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste(online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.