De toekomst van leren en ontwikkelen.

Brieep

Brieep is een toegankelijk (digitaal) platform dat door middel van gamification technieken mensen in beweging zet en ontwikkeling en gedragsverandering stimuleert. 

Brieep is bedacht, gebouwd en exclusief in gebruik door Lenard and Lenard. Door het volbrengen van missies, maken de deelnemers eigen keuzes in hun ontwikkelingstraject. De missies zijn dusdanig ingericht dat gedragsverandering op een effectieve manier wordt gefaciliteerd. De deelnemers zelf worden voor hun inspanningen beloond. Deze vergaarde ‘experience points’ kunnen zij vervolgens inzetten voor trainingen, opleidingen en/of andere incentives die bijdragen aan de gewenste verandering of ontwikkeling.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe zet jij jouw mensen in beweging? Hoe maak jij kennis en feiten toegankelijk voor iedereen? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen? Met Brieep. Aangenaam kennis te maken.

Vertel me meer

BRIEEP. HET ONTSTAAN.

Ruim zes jaar geleden is er vanuit het denk-lab van Lenard and Lenard een ambitieus project gestart om antwoord te geven op de volgende concrete vragen: hoe maken we zelfontwikkeling leuk, relevant, betaalbaar en meetbaar? Hoe zetten we mensen positief in beweging? Hoe maken we kennis en feiten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen wereldwijd? Het project was het antwoord op de vragen en was de start van Brieep.


GAMIFICATION
De techniek die wordt gebruikt voor het platform, komt uit de wereld van de (online) games. En niet voor niets. De meeste mensen vinden leren niet ‘leuk’ en gamen wel. Met dat in het welbekende achterhoofd is Brieep ontwikkeld. Brieep maakt leren en in beweging komen leuk(er). 


HUMAN BUSINESS INTELLIGENCE

Het Brieep platform levert data. Bijvoorbeeld over welke missies zijn afgerond, op welke wijze en hoe lang dat geduurd heeft. Die data gebruiken we om missies aan te passen en nieuwe missies te ontwikkelen. Kortom om bij te sturen, zodat de gestelde doelen gehaald worden.

De techniek staat uiteraard niet op zichzelf. In alles wat we doen en ontwikkelen staat de mens bij ons centraal. De mens speelt een sleutelrol. Human business intelligence noemen we dit. Het is de mens die we in beweging willen zetten om doelen te behalen.


ONZE WIJSHEID

De basis van Brieep is dataverzameling. Wat echter te doen met die verkregen data? Brieep zet de data om naar kennis. En die verkregen kennis, die is vervolgens van grote waarde. Tenminste als je het omzet naar de juiste wijsheid. En daar komt de expertise van Lenard and Lenard op de hoek kijken. 

Want techniek mag dan voor alles staan, wat ons betreft staat het voor bijna alles. Je hebt ons [link] namelijk ook nodig. Waarom? Omdat wij net dat zetje extra geven. Omdat wij de cijfers kunnen lezen en verklaren als geen ander. Omdat wij dat beetje plezier brengen dat nodig is om het echt leuk te (gaan) vinden en resultaten te boeken. 


RAPPORTAGE

Lenard and Lenard verzorgt maatwerk rapportages. Er is toegang tot een dashboard waarmee je in staat bent om verschillende analyses te maken van de verzamelde data. Deze analyses zorgen ervoor dat er betere keuzes gemaakt kunnen worden, keuzes die je in staat stellen om sneller en efficiënter de gestelde doelen te halen.


Met de resultaten uit Brieep en onze verschijning doen mensen dingen die ze in de basis helemaal niet willen doen. En toch doen ze het. Gemotiveerd en wel. Wij maken het namelijk leuk. Echt leuk.

Lenard and Lenard
#inzichtingedrag


PS.  Brieep is nauwkeurig getest en onderworpen aan de kritische ogen van diverse IT Security Officers. De persoonlijke informatie die gedeeld wordt in de app wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (UAVG). Zie voor meer informatie onze disclaimer.

Onze huidige thema's

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Bijna iedereen heeft moeite met het vinden van de juiste mensen. Maar wat als wij je vertellen dat de mensen die je zoekt er wel zijn…? Wij tonen wekelijks aan dat wij voor onze klanten in staat zijn de juiste mensen te vinden en hen te koppelen met de meest passende opdracht/-gever. We hebben samen met onze klanten ontdekt dat je in deze tijd mensen anders moeten benaderen. Het tempo waarin je tot een concreet aanbod komt, is cruciaal voor het vinden en tijdig binden van de juiste mensen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

MEER
Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Ons antwoord op het diversiteit & inclusie vraagstuk is het Multipliciteit programma (MP programma). Onstaan uit onderzoek dat we de afgelopen 2 jaar voor klanten mochten doen. Veel organisaties vinden het moeilijk om invulling te geven aan diversiteit en inclusie en ervaren weerstand vanuit alle lagen binnen de organisatie. Programma’s zijn daarbij vaak één dimensionaal en er wordt meestal 1 groep verantwoordelijk gehouden. Bovendien wordt het bedrijfseconomische aspect van D&I niet meegenomen. Het MP programma helpt bedrijven, organisaties en instellingen anders te kijken naar dit thema, het leuk te maken, uit te gaan van de kracht van het geheel en het levert rendement op. Wil je meer weten? Vraag een gesprek met ons aan.

MEER
Cyber Security

Cyber Security

Cyber security Mensen zijn zich niet altijd bewust van de rol die zij spelen in een cyber veilige organisatie en maatschappij. De kern van ons cyber security programma is daarom dan ook de persoon, met bijpassende inhoud. Het is ontwikkeld met input van internationaal erkende cyber experts. Met inzet van onze tech oplossing, leiden we mensen van bewustzijn naar actie. We starten daarbij individueel en werken daarna toe naar teams en de gehele organisatie, voor zowel MKB als grote (profit/non-profit) organisaties. Zelf ervaren? Neem contact op.

MEER

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.

Visie

Brieep heeft de ambitie om kennis en inhoud op zo’n manier toegankelijk te maken dat mensen met plezier leren en zich ontwikkelen. Wanneer mensen beschikken over meer kennis, feiten en inhoud kunnen zij betere keuzes voor zichzelf maken en daarmee ook voor de maatschappij. Mensen gaan op eigen initiatief beter voor zichzelf en voor elkaar zorgen en dragen zo bij aan een gezondere maatschappij en wereld.

Missie

Wij geloven dat verspreiding van kennis en inhoud zorgt voor een betere, gezondere wereld. Wij geven mensen inzicht in en toegang tot feiten zodat zij de zin van de onzin kunnen scheiden. Ratio, samen met empathie vormen dan de basis van keuzes. Zo stellen wij mensen in staat duurzamer om te gaan met zichzelf, de maatschappij en de planeet.

Werkwijze

Voor elk traject maken wij een business case. Pas als blijkt dat de business case genoeg oplevert, zullen wij een klant voorstellen de business case te realiseren. Is de business case goedgekeurd, dan worden de specifieke functionaliteiten geüpload in de speciaal ingerichte omgeving. Hierbij maken we gebruik van onze eerdere ervaringen en de al eerder ontwikkelde functionaliteiten. Samen richten we de missies in, die erop gericht zijn de vastgestelde doelen te bereiken.

Get in touch

Wil jij aan de slag met werving & selectie, diversiteit & inclusie (multipliciteit) of cyber security awareness? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Of het nou gaat om multipliciteit of cyber security. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Met onze programma’s haalt jouw team het maximale uit zichzelf en maken weinzichtelijk waar de verbeterpunten zitten. M.b.t. mensen, processen.
Lenard and Lenard laat jouw organisatie bewegen. De juiste kant op.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Leuk leren

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een toegankelijke manier wordt aangeboden. Inspelend op de intrinsieke motivatie en met gebruik van mechanismes die  zichzelf bewezen hebben. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste(online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.