Kennis als paspoort voor de toekomst.


Wij hebben een platform gebouwd, Brieep dat haar deelnemers intrinsiek motiveert in actie te komen. We gebruiken daarvoor mechanismes uit de gedragswetenschap en de game-industrie. De interventies op Brieep zijn meetbaar, leuk en toegankelijk voor grote groepen mensen.

In het kort is dit hoe het werkt: Brieep is toegankelijk via telefoon en/of desktop. Op Brieep krijg je missies die je alleen of in groepsverband moet realiseren. Voor al deze missies krijg je als deelnemer punten en badges. Met de punten kun je inde speciaal ingebouwde store aankopen doen die bijdragen aan je ontwikkeling/carrièrepad. De badges laten zien waar je staat in je ontwikkeling met betrekking tot vaardigheden, welke vaardigheden je ontwikkeld hebt en of je in staat bent deze vaardigheden door te geven aan/te delen met je collega’s.  

Alles op het platform staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, je collega’s ondersteunen daar waar nodig. Dit allemaal om als collectief aantoonbaar meer praktisch toepasbare kennis te vergaren. Deze kennis gaat altijd over een specifiek onderwerp.

Contact opnemen

Human Business Intelligence

Aan de hand van de data die het platform verzamelt over het gedrag van haar gebruikers, zijn onze opdrachtgevers in staat resultaten te borgen, te meten en waar nodig deze bij te sturen.  PS.  Brieep is nauwkeurig getest en onderworpen aan de kritische ogen van diverse IT Security Officers. De persoonlijke informatie die gedeeld wordt in de app wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (UAVG). Zie voor meer informatie onze disclaimer.

Onze huidige programma's

Wij kijken naar wat impact heeft op het leven van de gebruiker en of onze oplossing wereldwijd impact heeft. Maken wij het leven beter? Ook verbinden we een inhoudsspecialist uit de wereldwijde top 10 aan het onderwerp alvorens we een programma ontwikkelen en naar de markt brengen.

Cyber

Cyber

Het Cyber programma is gemaakt voor het bedrijfsleven – voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Het programma gaat over drie hoofdthema’s: Identificatie, Autorisatie en Apparaten/infra.

MEER
Bewonersparticipatie

Bewonersparticipatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het bewonersparticipatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering. Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

MEER
Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Pjotr is gebouwd door en voor de Europese flexwerkbranche. Het bespaart uitzendbureaus kosten en tijd op het recruitmentproces en het beschermt de uitzendkracht voor slechte ervaringen. Pjotr geeft uitzendbureaus toegang tot flexwerkers met een trackrecord en stelt uitzendbureaus en opdrachtgevers in staat zich als goede werkgever te profileren.

MEER

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.

Wij geloven

Wij geloven dat als mensen wereldwijd toegang zouden hebben tot praktisch toepasbare kennis, de wereld een betere plek zou zijn voor al haar bewoners!

Wat we doen

We maken praktisch toepasbare kennis en inhoud leuk, toegankelijk en meetbaar.

Onze werkwijze

Wij hanteren altijd een vaste methode. Eerst kijken we naar wat impact heeft op het leven van de gebruiker en of onze oplossing impact heeft wereldwijd.

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze ontwikkelkalender

In 2023 en 2024 werken we ook aan de volgende onderwerpen:

Multipliciteit

Het MP programma is ontwikkeld om organisaties te helpen diversiteit en inclusie niet te zien als een obstakel, maar om het multiplicity programma in te zetten met als doel een hoger bedrijfseconomisch rendement te behalen. Deze transformatie is leuk om doorheen te gaan, omdat het vrij van verwijten is, je volop inzichten krijgt over jezelf en over de ander en over waarom ze bewegen zoals ze bewegen. Het resultaat vertaalt zich naar een hoger bedrijfseconomisch rendement.

Meer informatie opvragen

Duurzaamheid

Duurzaam omgaan met jezelf en je omgeving. Hoe zou het zijn als je aan de hand van praktisch toepasbare kennis en acties je betere keuzes kunt maken met betrekking tot energie en de juiste dingen kunt doen voor het milieu, je fysieke en mentale gezondheid en je voeding?  

meer informatie opvragen
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.