E-learning: een positieve revolutie

De geschiedenis van e-learning startte in de jaren 1960 met mainframecomputers voor educatieve materialen. Vanaf toen volgde een indrukwekkende reis. In de jaren 1990 bracht het internet online leren met statische content, terwijl krachtige platforms en Learning Management Systems (LMS) gestructureerd leren in de jaren 2000 mogelijk maakten. Vandaag domineren adaptief leren, personalisatie en gamification als trends die het leren boeiender maken.

Slimmer worden is nog nooit zo leuk geweest

Dankzij voortdurende technologische vooruitgang wordt leren een boeiende en gepersonaliseerde ervaring. Met gebruik van interactieve simulaties, adaptieve ontwikkelingstrajecten en gamification kan men tegenwoordig de meeste taaie onderwerpen aanbieden met de garantie dat dit ook echt beklijft.

BRIEEP garandeert impact

Bij BRIEEP staat alles in het teken van steeds beter worden in hetgeen wij voor onze klanten mogen doen. Gedreven door deze ambitie willen wij marktleider worden op het gebied van complexe vraagstukken met maatschappelijke impact. Door degelijk onderzoek vooraf te combineren met inhoud, gedragswetenschap en de nieuwste technologie. Dit resulteert in meetbaar bedrijfseconomisch resultaat, maar ook in gewenst gedrag dat anderen weer kunnen volgen.


Meer weten

Onze huidige programma's

Wij werken aan zorgvuldig geselecteerde en complexe maatschappelijke thema’s, die aantoonbaar een positieve impact hebben op het welzijn van alle betrokken stakeholders. Ons doel is om leren en ontwikkelen plezierig en boeiend te maken en inzicht te bieden in het bedrijfseconomische rendement van het geleerde.

Cyber

Cyber

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vaak de zwakke schakel vormen als het gaat om cyberveiligheid. Cyberbewust en vaardig zijn is cruciaal anno 2023. In samenwerking met internationale cyberexperts is het Cyber programma ontwikkeld voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Het uiteindelijke doel is om medewerkers meetbaar goed voor te bereiden op het herkennen en effectief aanpakken van cyberveiligheidsrisico's in hun eigen werkomgeving. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

MEER
Participatie

Participatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het participatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering. Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

MEER
Duurzame inzetbaarheid van internationale medewerkers

Duurzame inzetbaarheid van internationale medewerkers

De afgelopen drie jaar hebben we onderzoek gedaan naar misstanden en kansen rondom de inzet van internationale medewerkers. Dit onderzoek hebben we gedaan met ervaringsdeskundigen, experts uit de sector en mensen vanuit (lokale en nationale) overheid. Dit heeft geresulteerd in een toekomstbestendige oplossing die het welzijn en de belangen van alle partijen dient.

MEER
Diversiteit en inclusie: van inzicht naar meetbaar resultaat

Diversiteit en inclusie: van inzicht naar meetbaar resultaat

Welkom bij ons programma gewijd aan Diversiteit & Inclusie (D&I). In samenwerking met de Radboud Universiteit streven we ernaar perspectieven te verbreden en positieve interacties tussen diverse groepen te bevorderen. Ons onderzoek vormt de basis voor de ontwikkeling van ons D&I-programma dat leidt tot een meetbaar bedrijfseconomisch resultaat, terwijl onze inspiratiesessies inzichten bieden en persoonlijk leiderschap stimuleren. Ontdek hoe we samen bouwen aan een inclusieve toekomst.

MEER
Inspiratiesessies diversiteit en inclusie

Inspiratiesessies diversiteit en inclusie

Ontdek de inspiratiesessies van Lenard and Lenard over Diversiteit & Inclusie (D&I), vrij van schuld en slachtofferschap en met een focus op de bedrijfseconomische en organisatorische voordelen en de persoonlijke meerwaarde. Deze sessies zijn gericht op managementteams, leiderschapsteams en/of de gehele organisatie en vormen een eerste stap naar een inclusieve werkomgeving.

MEER

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.

Wij geloven

Wij geloven dat uitdagingen kansen zijn om te groeien.

Wat we doen

Wij zijn pioniers op het gebied van softwareoplossingen voor de complexe vraagstukken van vandaag, waarbij mensen en meetbare resultaten centraal staan.

Onze werkwijze

Onze aanpak is niet alleen gericht op bedrijfseconomische succes, maar ook op het realiseren van positieve maatschappelijke impact.

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.