De toekomst van leren en ontwikkelen.

Brieep

Brieep is een toegankelijk (digitaal) platform dat door middel van gamification technieken mensen in beweging zet en ontwikkeling en gedragsverandering stimuleert. 

Brieep is bedacht, gebouwd en exclusief in gebruik door Lenard and Lenard. Brieep verzamelt bedrijfs- en persoonsgegevens waarmee wordt gemeten, vergeleken en waar uiteindelijk gewenste resultaten uitrollen.

Door het volbrengen van missies, maken de deelnemers eigen keuzes in hun ontwikkelingstraject. De missies zijn dusdanig ingericht dat gedragsverandering op een effectieve manier wordt gefaciliteerd. De deelnemers zelf worden voor hun inspanningen beloond. Deze vergaarde ‘experience points’ kunnen zij vervolgens inzetten voor trainingen, opleidingen en/of andere incentives die bijdragen aan de gewenste verandering of ontwikkeling.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe zet jij jouw mensen in beweging? Hoe maak jij kennis en feiten toegankelijk voor iedereen? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen? Met Brieep. Aangenaam kennis te maken.

Vertel me meer

BRIEEP. HET ONTSTAAN.

Ruim zes jaar geleden is er vanuit het denk-lab van Lenard and Lenard een ambitieus project gestart om antwoord te geven op de volgende concrete vragen: hoe maken we zelfontwikkeling leuk, relevant, betaalbaar en meetbaar? Hoe zetten we mensen positief in beweging? Hoe maken we kennis en feiten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen wereldwijd? Het project was het antwoord op de vragen en was de start van Brieep.


GAMIFICATION
De techniek die wordt gebruikt voor het platform, komt uit de wereld van de (online) games. En niet voor niets. De meeste mensen vinden leren niet ‘leuk’ en gamen wel. Met dat in het welbekende achterhoofd is Brieep ontwikkeld. Brieep maakt leren en in beweging komen leuk(er). 


HUMAN BUSINESS INTELLIGENCE

Het Brieep platform levert data. Bijvoorbeeld over welke missies zijn afgerond, op welke wijze en hoe lang dat geduurd heeft. Die data gebruiken we om missies aan te passen en nieuwe missies te ontwikkelen. Kortom om bij te sturen, zodat de gestelde doelen gehaald worden.

De techniek staat uiteraard niet op zichzelf. In alles wat we doen en ontwikkelen staat de mens bij ons centraal. De mens speelt een sleutelrol. Human business intelligence noemen we dit. Het is de mens die we in beweging willen zetten om doelen te behalen.


ONZE WIJSHEID

De basis van Brieep is dataverzameling. Wat echter te doen met die verkregen data? Brieep zet de data om naar kennis. En die verkregen kennis, die is vervolgens van grote waarde. Tenminste als je het omzet naar de juiste wijsheid. En daar komt de expertise van Lenard and Lenard op de hoek kijken. 

Want techniek mag dan voor alles staan, wat ons betreft staat het voor bijna alles. Je hebt ons [link] namelijk ook nodig. Waarom? Omdat wij net dat zetje extra geven. Omdat wij de cijfers kunnen lezen en verklaren als geen ander. Omdat wij dat beetje plezier brengen dat nodig is om het echt leuk te (gaan) vinden en resultaten te boeken. 


RAPPORTAGE

Lenard and Lenard verzorgt maatwerk rapportages. Er is toegang tot een dashboard waarmee je in staat bent om verschillende analyses te maken van de verzamelde data. Deze analyses zorgen ervoor dat er betere keuzes gemaakt kunnen worden, keuzes die je in staat stellen om sneller en efficiënter de gestelde doelen te halen.


Met de resultaten uit Brieep en onze verschijning doen mensen dingen die ze in de basis helemaal niet willen doen. En toch doen ze het. Gemotiveerd en wel. Wij maken het namelijk leuk. Echt leuk.

Lenard and Lenard
#inzichtingedrag


PS.  Brieep is nauwkeurig getest en onderworpen aan de kritische ogen van diverse IT Security Officers. De persoonlijke informatie die gedeeld wordt in de app wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (UAVG). Zie voor meer informatie onze disclaimer.

Brieep use cases

Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Wij geloven dat het anders kan. Wij zijn van mening dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor diversiteit en inclusie. Wellicht zou het erom moeten gaan welke prijs we allemaal betalen voor het negeren van de bedrijfseconomische en maatschappelijke kansen die anders bewegen op dit thema Diversiteit & Inclusie met zich mee zouden brengen.

Lees meer
Cyber Security

Cyber Security

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers bewust maakt van hun online gedrag? Hoe zorg je ervoor dat ze de juiste acties ondernemen om zichzelf, de organisatie en alle data te beschermen?

Lees meer
Customer Journey

Customer Journey

Vergroot jouw impact op de klant. Bied je klant (nog) meer toegevoegde waarde. Breid de customer journey uit en maak het waar.

Lees meer
Gedrag

Gedrag

Gedrag herhalen, maar andere uitkomsten verwachten? Dat is een utopie. Brieep zet medewerkers positief en vanuit zichzelf in beweging om ze andere dingen of dingen anders te laten doen dan voorheen.

Lees meer
Educatie

Educatie

Mensen op een leuke, positieve en behapbare manier laten leren en zichzelf ontwikkelen vanuit de intrinsieke motivatie van de persoon zelf? Brieep maakt bovendien de voortgang inzichtelijk en resultaat meetbaar.

Lees meer
Intervisie

Intervisie

Een diverse groep mensen bij elkaar laten komen om gezamenlijk tot ideeën te komen die resulteren in het oplossen van een uitdaging.

Lees meer

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.

Visie

Brieep heeft de ambitie om kennis en inhoud op zo’n manier toegankelijk te maken dat mensen met plezier leren en zich ontwikkelen. Wanneer mensen beschikken over meer kennis, feiten en inhoud kunnen zij betere keuzes voor zichzelf maken en daarmee ook voor de maatschappij. Mensen gaan op eigen initiatief beter voor zichzelf en voor elkaar zorgen en dragen zo bij aan een gezondere maatschappij en wereld.

Missie

Wij geloven dat verspreiding van kennis en inhoud zorgt voor een betere, gezondere wereld. Wij geven mensen inzicht in en toegang tot feiten zodat zij de zin van de onzin kunnen scheiden. Ratio, samen met empathie vormen dan de basis van keuzes. Zo stellen wij mensen in staat duurzamer om te gaan met zichzelf, de maatschappij en de planeet.

Werkwijze

Voor elk traject maken wij een business case. Pas als blijkt dat de business case genoeg oplevert, zullen wij een klant voorstellen de business case te realiseren. Is de business case goedgekeurd, dan worden de specifieke functionaliteiten geüpload in de speciaal ingerichte omgeving. Hierbij maken we gebruik van onze eerdere ervaringen en de al eerder ontwikkelde functionaliteiten. Samen richten we de missies in, die erop gericht zijn de vastgestelde doelen te bereiken.

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.