Ons werkterrein

Ons werkterrein is ongelooflijk divers. Dat is ook niet zo gek. In welke branche ook, het zijn de mensen die een hoofdrol spelen. Als medewerker en/ of als klant. En die mensen, die kunnen je organisatie maken of verbeteren.

Dit zeggen we, omdat we spreken vanuit een flinke portie ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in het (MKB) bedrijfsleven, de wereld van de media, het onderwijs, semi- en overheidsinstellingen, defensie en veiligheid, banken en verzekeraars.

Uiteraard hebben ook wij een specialiteit. En dat zijn vooral de grotere organisaties. Organisaties met 50+ medewerkers of een groot klantenbestand. Organisaties die willen verbeteren, die hun processen willen optimaliseren en dit willen bereiken met gedragsverandering. Organisaties waar (gedrags-)verandering op dit moment noodzaak is.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?


Wij kunnen je hierbij helpen. We kunnen je in harde cijfers tonen wat jouw investering je oplevert. Hoe? Wij laten het je graag zien.

Lenard and Lenard

#inzichtingedrag

Get in touch

Ben jij ook op zoek naar focus? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info