Vergroot de passie voor en de kwaliteit van participatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten en de kwaliteit van de participatie te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het participatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering.

Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

Het programma gaat over:

- Analyseren van omgeving & stakeholders;

- Opstellen plan voor bewonersparticipatie;

- Uitvoeren van de participatie;

- Evaluatie van de participatie.

Op een verfrissende en leuke manier laten we de deelnemer de stappen zetten die in het participatie-protocol zijn opgesteld. Samen met collega’s bespreken zij hun plannen waarna ze de participatie kunnen uitvoeren.

Omdat het participatie programma is ingericht op basis van de protocollen van de gemeente Den Haag, kan het programma aangepast worden aan de wensen van de lokale gemeente/instelling. Gezamenlijk stellen we eerst vast wat het lokale doel is en bekijken we welke elementen aangepast moeten worden. Vervolgens richten we het programma in met de gewenste aanpassingen. Hierna valideren stakeholders het programma, voordat het binnen de gemeente/instelling wordt uitgerold.

Wil je meer leren over participatie, inclusief een case study? Ben je geïnteresseerd in de 10 meest cruciale factoren voor het slagen van participatie? Wil je weten hoe je je medewerkers ondersteuning kan bieden? Of waar je aan moet denken wanneer je op zoek gaat naar een oplossing voor participatie? Download onze gids over participatie door onderstaand formulier in te vullen. Hierin vind je praktische tips en inspirerende informatie gericht om jou te helpen belanghebbenden hun stem te laten horen en samen met hen te werken aan een betere toekomst binnen jouw eigen samenleving.

Of schrijf je in voor onze webinar op vrijdag 8 december om 11:00 via het inschrijfformulier.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer weten?

Download de whitepaper

Bedankt voor het downloaden van onze whitepaper. Klik op de button om de whitepaper te lezen, of bekijk deze in je mail.
Download whitepaper
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze huidige thema's

Cyber

Cyber

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vaak de zwakke schakel vormen als het gaat om cyberveiligheid. Cyberbewust en vaardig zijn is cruciaal anno 2023. In samenwerking met internationale cyberexperts is het Cyber programma ontwikkeld voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Het uiteindelijke doel is om medewerkers meetbaar goed voor te bereiden op het herkennen en effectief aanpakken van cyberveiligheidsrisico's in hun eigen werkomgeving. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Lees meer
Participatie

Participatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het participatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering. Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

Lees meer
Duurzame inzetbaarheid van eurowerkers

Duurzame inzetbaarheid van eurowerkers

PJOTR is gebouwd in samenwerking met experts uit de Europese flexwerkbranche. Het bespaart uitzendbureaus kosten en tijd op het recruitmentproces en helpt hen zich te onderscheiden als bonafide organisatie. PJOTR biedt transparantie voor uitzendkrachten op het gebied van woon- en werkomstandigheden en op het professioneel handelen van alle partijen.

Lees meer
Diversiteit en inclusie: moeizaam en lastig voor menig bestuurder

Diversiteit en inclusie: moeizaam en lastig voor menig bestuurder

Er liggen veel uitdagingen binnen diversiteit & inclusie. Wat moeten en kunnen we doen? L&L biedt een effectieve methode die voor organisaties tot een meetbaar bedrijfseconomisch resultaat leidt. Bovendien is deze methode betaalbaar en voor iedereen toegankelijk.

Lees meer

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.