Cyber Security

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers bewust maakt van hun online gedrag? Hoe zorg je ervoor dat ze de juiste acties ondernemen om zichzelf, de organisatie en alle data te beschermen? Hoe zorg je ervoor dat cybercriminaliteit voorkomen wordt? 


In samenwerking met internationale experts op het gebied van cyber security heeft Lenard and Lenard een uniek (awareness-)programma ontwikkeld dat gebruik maakt van het Brieep platform. Dit programma zorgt ervoor dat medewerkers zich bewust worden van de rol die zij spelen in een cyber veilige organisatie.


Beginnend bij de individu, worden deelnemers aan de hand van diverse missies bewust gemaakt van de verschillende cyber security facetten rondom digitale identiteit, authenticatie en apparaten. Inspelend op de intrinsieke motivatie worden zij zo op een leuke manier in actie gezet. Het platform is daarnaast ook zo ingericht dat teams en de hele organisatie aan de slag kunnen gaan met de verschillende security controls. Zo worden alle aspecten doorlopen die van belang zijn bij een meer cyber veilige organisatie.


Brieep biedt daarnaast realtime inzicht in de voortgang van de deelnemers.

Onze huidige thema's

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Bijna iedereen heeft moeite met het vinden van de juiste mensen. Maar wat als wij je vertellen dat de mensen die je zoekt er wel zijn…? Wij tonen wekelijks aan dat wij voor onze klanten in staat zijn de juiste mensen te vinden en hen te koppelen met de meest passende opdracht/-gever. We hebben samen met onze klanten ontdekt dat je in deze tijd mensen anders moeten benaderen. Het tempo waarin je tot een concreet aanbod komt, is cruciaal voor het vinden en tijdig binden van de juiste mensen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Lees meer
Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Ons antwoord op het diversiteit & inclusie vraagstuk is het Multipliciteit programma (MP programma). Onstaan uit onderzoek dat we de afgelopen 2 jaar voor klanten mochten doen. Veel organisaties vinden het moeilijk om invulling te geven aan diversiteit en inclusie en ervaren weerstand vanuit alle lagen binnen de organisatie. Programma’s zijn daarbij vaak één dimensionaal en er wordt meestal 1 groep verantwoordelijk gehouden. Bovendien wordt het bedrijfseconomische aspect van D&I niet meegenomen. Het MP programma helpt bedrijven, organisaties en instellingen anders te kijken naar dit thema, het leuk te maken, uit te gaan van de kracht van het geheel en het levert rendement op. Wil je meer weten? Vraag een gesprek met ons aan.

Lees meer
Cyber Security

Cyber Security

Cyber security Mensen zijn zich niet altijd bewust van de rol die zij spelen in een cyber veilige organisatie en maatschappij. De kern van ons cyber security programma is daarom dan ook de persoon, met bijpassende inhoud. Het is ontwikkeld met input van internationaal erkende cyber experts. Met inzet van onze tech oplossing, leiden we mensen van bewustzijn naar actie. We starten daarbij individueel en werken daarna toe naar teams en de gehele organisatie, voor zowel MKB als grote (profit/non-profit) organisaties. Zelf ervaren? Neem contact op.

Lees meer

Get in touch

Wil jij aan de slag met werving & selectie, diversiteit & inclusie (multipliciteit) of cyber security awareness? Laat je e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Of het nou gaat om multipliciteit of cyber security. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Met onze programma’s haalt jouw team het maximale uit zichzelf en maken weinzichtelijk waar de verbeterpunten zitten. M.b.t. mensen, processen.
Lenard and Lenard laat jouw organisatie bewegen. De juiste kant op.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Leuk leren

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een toegankelijke manier wordt aangeboden. Inspelend op de intrinsieke motivatie en met gebruik van mechanismes die  zichzelf bewezen hebben. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste(online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.