Cyber Security

Ons Cyber Programma bestaat uit 4 fases en is gemaakt voor het bedrijfsleven – voor zowel de kleine ondernemer als de grote multinational. De inhoud van het programma is samen met internationale cyber experts ontwikkeld.

Het programma gaat over drie hoofdthema’s:

- Identificatie;

- Autorisatie en;

- Apparaten / infra.

Binnen deze drie thema’s maken we de deelnemer bewust over het onderwerp en hoe ze er zelf mee omgaan. Ze leren wat ze wel en niet moeten doen en ze worden aangezet om de kennis toe te passen in hun eigen omgeving.Ook gaat het bij elk thema over wat er verkeerd kan gaan, wat je dan kunt doen en hoe je het kunt voorkomen. En deelnemers gaan ondervinden hoe en wat er momenteel geregeld is in de interne organisatie, wat er eventueel nog moet gebeuren en nemen actie.

Het cyber programma is voor alle werknemers, ook het management. Door de eerste twee fases gaan deelnemers zelfstandig heen. In fase 3 en 4 hebben leidinggevenden en opdrachtgevers ondersteuning nodig van experts/consultants.

Deze specialisten zijn te vinden in de speciaal ingebouwde store met daarin de door ons geselecteerde specialisten.

Onze huidige thema's

Cyber

Cyber

Het Cyber programma is gemaakt voor het bedrijfsleven – voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Het programma gaat over drie hoofdthema’s: Identificatie, Autorisatie en Apparaten/infra.

Lees meer
Bewonersparticipatie

Bewonersparticipatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het bewonersparticipatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering. Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

Lees meer
Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Pjotr is gebouwd door en voor de Europese flexwerkbranche. Het bespaart uitzendbureaus kosten en tijd op het recruitmentproces en het beschermt de uitzendkracht voor slechte ervaringen. Pjotr geeft uitzendbureaus toegang tot flexwerkers met een trackrecord en stelt uitzendbureaus en opdrachtgevers in staat zich als goede werkgever te profileren.

Lees meer

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze ontwikkelkalender

In 2023 en 2024 werken we ook aan de volgende onderwerpen:

Multipliciteit

Het MP programma is ontwikkeld om organisaties te helpen diversiteit en inclusie niet te zien als een obstakel, maar om het multiplicity programma in te zetten met als doel een hoger bedrijfseconomisch rendement te behalen. Deze transformatie is leuk om doorheen te gaan, omdat het vrij van verwijten is, je volop inzichten krijgt over jezelf en over de ander en over waarom ze bewegen zoals ze bewegen. Het resultaat vertaalt zich naar een hoger bedrijfseconomisch rendement.

Meer informatie opvragen

Duurzaamheid

Duurzaam omgaan met jezelf en je omgeving. Hoe zou het zijn als je aan de hand van praktisch toepasbare kennis en acties je betere keuzes kunt maken met betrekking tot energie en de juiste dingen kunt doen voor het milieu, je fysieke en mentale gezondheid en je voeding?  

meer informatie opvragen
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.