Ontdek onze unieke inspiratiesessies

Multiplicity-inspiratiesessies

Stap binnen in een wereld van inspiratie, interactie en humor met onze unieke Multiplicity-inspiratiesessies gericht op diversiteit& inclusie en persoonlijk leiderschap.

Tijdens deze sessies bieden we op een speelse en toegankelijke manier inzichten die essentieel zijn om deze thema's effectief aan te pakken. 'Multiplicity' bij Lenard & Lenard staat voor D&I dat vrij is van schuld en slachtofferschap, met een focus op de bedrijfseconomische en organisatorische voordelen en de persoonlijke meerwaarde.

 

Verdieping mogelijk 

Diversiteit en inclusie (D&I) vormen complexe vraagstukken waar veelorganisaties mee kampen. Het uitdagen van deze thema's vraagt om een zorgvuldige benadering, gezien het directe effect op het welzijn en de productiviteit van werknemers. Voor sommigen is het een urgente kwestie die hun werkgeluk en engagement beperkt, terwijl anderen het misschien zien als een minder relevant onderwerp.

 

Bij Lenard & Lenard hanteren we het principe van 'Multiplicity', een aanpak waarbij iedereen betrokken is en waarmee je samen een werkplek creëert waar eenieder zich thuis voelt en optimaal kan presteren. Wij zien geen daders en slachtoffers, maar erkennen een gebrek aan wederzijds begrip dat kan leiden tot uitsluitingsmechanismen of het gevoel van uitsluiting.

 

Deze inspiratiesessies zijn een eerste stap naar een inclusieve werkplek. Wil je verdere verdieping, kijk dan bij ons Multiplicity Programma of doe mee met ons onderzoek in samenwerking met de Radboud Universiteit waar we perspectieven willen verbreden en en we positief contact met leden van verschillende groepen aanmoedigen.

 

Het begint met inzicht en inspiratie

Ontdek waarom het de moeite waard is om deel te nemen aan deze verfrissende ervaring. Verkrijg inzichten, verdiep je in persoonlijk leiderschap voor meer werkgeluk, verbeterde resultaten en efficiëntie. Leer, lachen groei terwijl we samen de kracht van mulitplicity en persoonlijke ontwikkeling verkennen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer weten?

Download de whitepaper

Bedankt voor het downloaden van onze whitepaper. Klik op de button om de whitepaper te lezen, of bekijk deze in je mail.
Download whitepaper
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze huidige thema's

Cyber

Cyber

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vaak de zwakke schakel vormen als het gaat om cyberveiligheid. Cyberbewust en vaardig zijn is cruciaal anno 2023. In samenwerking met internationale cyberexperts is het Cyber programma ontwikkeld voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Het uiteindelijke doel is om medewerkers meetbaar goed voor te bereiden op het herkennen en effectief aanpakken van cyberveiligheidsrisico's in hun eigen werkomgeving. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Lees meer
Participatie

Participatie

Dit programma is ontwikkeld samen met de Gemeente Den Haag om de passie voor participatie bij gemeentemedewerkers te vergroten. Het programma begeleidt de deelnemer de stappen te zetten van het participatie-protocol en brengt de deelnemer vanuit analyse naar plan naar uitvoering. Het programma is leuk en compact en inzetbaar voor zowel kleine als grote gemeenten en andere instellingen die hun medewerkers met belanghebbenden willen laten participeren.

Lees meer
Duurzame inzetbaarheid van internationale medewerkers

Duurzame inzetbaarheid van internationale medewerkers

De afgelopen drie jaar hebben we onderzoek gedaan naar misstanden en kansen rondom de inzet van internationale medewerkers. Dit onderzoek hebben we gedaan met ervaringsdeskundigen, experts uit de sector en mensen vanuit (lokale en nationale) overheid. Dit heeft geresulteerd in een toekomstbestendige oplossing die het welzijn en de belangen van alle partijen dient.

Lees meer
Diversiteit en inclusie: van inzicht naar meetbaar resultaat

Diversiteit en inclusie: van inzicht naar meetbaar resultaat

Welkom bij ons programma gewijd aan Diversiteit & Inclusie (D&I). In samenwerking met de Radboud Universiteit streven we ernaar perspectieven te verbreden en positieve interacties tussen diverse groepen te bevorderen. Ons onderzoek vormt de basis voor de ontwikkeling van ons D&I-programma dat leidt tot een meetbaar bedrijfseconomisch resultaat, terwijl onze inspiratiesessies inzichten bieden en persoonlijk leiderschap stimuleren. Ontdek hoe we samen bouwen aan een inclusieve toekomst.

Lees meer
Inspiratiesessies diversiteit en inclusie

Inspiratiesessies diversiteit en inclusie

Ontdek de inspiratiesessies van Lenard and Lenard over Diversiteit & Inclusie (D&I), vrij van schuld en slachtofferschap en met een focus op de bedrijfseconomische en organisatorische voordelen en de persoonlijke meerwaarde. Deze sessies zijn gericht op managementteams, leiderschapsteams en/of de gehele organisatie en vormen een eerste stap naar een inclusieve werkomgeving.

Lees meer

Get in touch

Heb je een vraag over wat we doen of over onze werkwijze? Wil je meer informatie over onze programma's? Laat je e-mailadres achter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.