Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici

Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici
Nanette

Interview reeks met Roger van Boxtel (CEO NS), Jeroen Pauw, Marjan van Loon (CEO Shell NL), Dick Benschop (CEO Schiphol), Guus Hiddink en Kim Putters over de toekomst van Werken

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt spraken met top-ondernemers, politici en mensen uit de entertainment- en sportwereld over de mens van morgen in de werkplek van de toekomst.

Zo spraken zij Roger van Boxtel, CEO van de NS, in de Cuyperszaal, met mooi uitzicht op de stationshal van Amsterdam Centraal.

Welke rol vindt Roger van Boxtel dat de NS speelt in de toekomst van werken? Hoe denkt hij over leiderschap en wat deed hem de volgende uitspraak ontlokken: ‘Ja, ze moeten met hun rotpoten van onze mensen afblijven, zijn ze helemaal gek geworden’. En hoe goed kent hij zichzelf?

Het interview geeft ons een uniek inzicht in de persoon Roger van Boxtel, sympathiek, gedreven, hij ademt NS. De medewerkers van de NS zijn duidelijk zijn passie. Kijk snel naar het hele interview hieronder.

Daarnaast spraken Jörgen en Benito, Marjan van Loon tijdens een informele kooksessie bij haar thuis, hadden zij als een van de weinigen een gesprek met Jeroen Pauw, spraken zij Guus Hiddink en kwamen ze op Schiphol om met de CEO daar te spreken, Dick Benschop, en spraken zij een van de meest invloedrijke mensen van Nederland, Kim Putters (directeur SCP).

Meer nieuws

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Of het nou gaat om multipliciteit of cyber security. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Met onze programma’s haalt jouw team het maximale uit zichzelf en maken weinzichtelijk waar de verbeterpunten zitten. M.b.t. mensen, processen.
Lenard and Lenard laat jouw organisatie bewegen. De juiste kant op.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Leuk leren

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een toegankelijke manier wordt aangeboden. Inspelend op de intrinsieke motivatie en met gebruik van mechanismes die  zichzelf bewezen hebben. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste(online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.