Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici

Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici
Nanette
14.2.20

Interview reeks met Roger van Boxtel (CEO NS), Jeroen Pauw, Marjan van Loon (CEO Shell NL), Dick Benschop (CEO Schiphol), Guus Hiddink en Kim Putters over de toekomst van Werken

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt spraken met top-ondernemers, politici en mensen uit de entertainment- en sportwereld over de mens van morgen in de werkplek van de toekomst.

Zo spraken zij Roger van Boxtel, CEO van de NS, in de Cuyperszaal, met mooi uitzicht op de stationshal van Amsterdam Centraal.

Welke rol vindt Roger van Boxtel dat de NS speelt in de toekomst van werken? Hoe denkt hij over leiderschap en wat deed hem de volgende uitspraak ontlokken: ‘Ja, ze moeten met hun rotpoten van onze mensen afblijven, zijn ze helemaal gek geworden’. En hoe goed kent hij zichzelf?

Het interview geeft ons een uniek inzicht in de persoon Roger van Boxtel, sympathiek, gedreven, hij ademt NS. De medewerkers van de NS zijn duidelijk zijn passie. Kijk snel naar het hele interview hieronder.

Daarnaast spraken Jörgen en Benito, Marjan van Loon tijdens een informele kooksessie bij haar thuis, hadden zij als een van de weinigen een gesprek met Jeroen Pauw, spraken zij Guus Hiddink en kwamen ze op Schiphol om met de CEO daar te spreken, Dick Benschop, en spraken zij een van de meest invloedrijke mensen van Nederland, Kim Putters (directeur SCP).

Meer nieuws

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info