Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici

Interview reeks over de toekomst van werken met top-ondernemers en politici
Nanette

Interview reeks met Roger van Boxtel (CEO NS), Jeroen Pauw, Marjan van Loon (CEO Shell NL), Dick Benschop (CEO Schiphol), Guus Hiddink en Kim Putters over de toekomst van Werken

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt spraken met top-ondernemers, politici en mensen uit de entertainment- en sportwereld over de mens van morgen in de werkplek van de toekomst.

Zo spraken zij Roger van Boxtel, CEO van de NS, in de Cuyperszaal, met mooi uitzicht op de stationshal van Amsterdam Centraal.

Welke rol vindt Roger van Boxtel dat de NS speelt in de toekomst van werken? Hoe denkt hij over leiderschap en wat deed hem de volgende uitspraak ontlokken: ‘Ja, ze moeten met hun rotpoten van onze mensen afblijven, zijn ze helemaal gek geworden’. En hoe goed kent hij zichzelf?

Het interview geeft ons een uniek inzicht in de persoon Roger van Boxtel, sympathiek, gedreven, hij ademt NS. De medewerkers van de NS zijn duidelijk zijn passie. Kijk snel naar het hele interview hieronder.

Daarnaast spraken Jörgen en Benito, Marjan van Loon tijdens een informele kooksessie bij haar thuis, hadden zij als een van de weinigen een gesprek met Jeroen Pauw, spraken zij Guus Hiddink en kwamen ze op Schiphol om met de CEO daar te spreken, Dick Benschop, en spraken zij een van de meest invloedrijke mensen van Nederland, Kim Putters (directeur SCP).

Meer nieuws

Onze ontwikkelkalender

In 2023 en 2024 werken we ook aan de volgende onderwerpen:

Multipliciteit

Het MP programma is ontwikkeld om organisaties te helpen diversiteit en inclusie niet te zien als een obstakel, maar om het multiplicity programma in te zetten met als doel een hoger bedrijfseconomisch rendement te behalen. Deze transformatie is leuk om doorheen te gaan, omdat het vrij van verwijten is, je volop inzichten krijgt over jezelf en over de ander en over waarom ze bewegen zoals ze bewegen. Het resultaat vertaalt zich naar een hoger bedrijfseconomisch rendement.

Meer informatie opvragen

Duurzaamheid

Duurzaam omgaan met jezelf en je omgeving. Hoe zou het zijn als je aan de hand van praktisch toepasbare kennis en acties je betere keuzes kunt maken met betrekking tot energie en de juiste dingen kunt doen voor het milieu, je fysieke en mentale gezondheid en je voeding?  

meer informatie opvragen
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.