Onze reis wordt nog mooier!

Onze reis wordt nog mooier!
Benito Doelwijt
21.2.20

Onze reis wordt nog mooier! – Jörgen en ik zijn door BNR gevraagd om als duo een nieuw programma te presenteren.

Samen met top-ondernemers en -politici gaan wij onderzoeken hoe wij kunnen bijdragen aan de werkende mens van morgen. Hoe gaan we zorgen dat wij ons blijven door ontwikkelen, dat we dat leuk vinden en hoe zorgen we ervoor dat we wat vaker uit staan? Willen we de hectiek van vandaag doorbreken, dan is het aan de BV Nederland om op te staan en het voortouw te nemen. Doe jij of je bedrijf dit al? Laat het ons weten en wie weet is er een plek op ons podium voor jou.

Meer nieuws

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info