Onze reis wordt nog mooier!

Onze reis wordt nog mooier!
Benito Doelwijt
21.2.20

Onze reis wordt nog mooier! – Jörgen en ik zijn door BNR gevraagd om als duo een nieuw programma te presenteren.

Samen met top-ondernemers en -politici gaan wij onderzoeken hoe wij kunnen bijdragen aan de werkende mens van morgen. Hoe gaan we zorgen dat wij ons blijven door ontwikkelen, dat we dat leuk vinden en hoe zorgen we ervoor dat we wat vaker uit staan? Willen we de hectiek van vandaag doorbreken, dan is het aan de BV Nederland om op te staan en het voortouw te nemen. Doe jij of je bedrijf dit al? Laat het ons weten en wie weet is er een plek op ons podium voor jou.

Meer nieuws

Onze ontwikkelkalender

In 2023 en 2024 werken we ook aan de volgende onderwerpen:

Multipliciteit

Het MP programma is ontwikkeld om organisaties te helpen diversiteit en inclusie niet te zien als een obstakel, maar om het multiplicity programma in te zetten met als doel een hoger bedrijfseconomisch rendement te behalen. Deze transformatie is leuk om doorheen te gaan, omdat het vrij van verwijten is, je volop inzichten krijgt over jezelf en over de ander en over waarom ze bewegen zoals ze bewegen. Het resultaat vertaalt zich naar een hoger bedrijfseconomisch rendement.

Meer informatie opvragen

Duurzaamheid

Duurzaam omgaan met jezelf en je omgeving. Hoe zou het zijn als je aan de hand van praktisch toepasbare kennis en acties je betere keuzes kunt maken met betrekking tot energie en de juiste dingen kunt doen voor het milieu, je fysieke en mentale gezondheid en je voeding?  

meer informatie opvragen
Preferences

Privacy is important to us, so you have the option of disabling certain types of storage that may not be necessary for the basic functioning of the website. Blocking categories may impact your experience on the website. More information

Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.