Pre-corona interview met Dick Benschop – CEO Schiphol Group

Pre-corona interview met Dick Benschop – CEO Schiphol Group
Nanette
11.9.20

Waarom zouden we niet een traineeship voor oudere werknemers organiseren? Dit was een van de zaken waar Jörgen en ik met Dick Benschop, CEO van de Schiphol Groep over praatten – pre Corona. Hij was al 19 toen hij voor het eerst in een vliegtuig stapte. En hoe word je dan uiteindelijk de baas van de Schiphol Groep?

Kijk mee naar het gesprek!

#lerenenontwikkelen #lerendeorganisatie #precorona #schiphol #schipholgroep #CEO #dickbenschop #jorgenraymann #benitodoelwijt #lenardandlenard #ontwikkelen #duurzameinzetbaarheid #inclusiviteit #bnrpodcast #wijindetoekomst

Meer nieuws

Zet je medewerkers en je organisatie in beweging. Om het gewenste resultaat te halen. Op een leuke manier. Meetbaar.

Maximaal

Een maximaal resultaat, maximale winst, meer klanten en een hoger efficiëntie niveau. Jouw team haalt het maximale uit zichzelf. Lenard and Lenard laat je bewegen. De juiste kant op. Wij zorgen ervoor dat jouw mensen meegroeien met jouw organisatie.

meer info

Harde cijfers

Bij Lenard and Lenard geloven we dat de ontwikkeling van mensen meetbaar is. We geloven dit niet alleen, we weten het zeker. En meten? Precies dat is weten. We geven je het juiste inzicht voor de volgende stap.

meer info

Gamification

De meeste mensen leren eenvoudiger wanneer het op een speelse manier wordt aangeboden. Bijvoorbeeld met gebruik van spelmethodieken. Daarom maakt Lenard and Lenard gebruik van de nieuwste en slimste (online) technieken. We maken het leuk.

meer info

Wij

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Wij zetten mensen in beweging en laten ze dingen doen. Gemotiveerd en wel. In de gewenste richting. Hiervoor zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en ons uitgebreide netwerk in.

meer info